SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sölvesborgsgymnasterna
Alltid i rörelse
Parkour- och utegympark
Sölvesborgsgymnasternas parkourpark

Vår parkourpark invigdes sommaren 2018. Den finns vid Järnvägsgatan 7, bredvid ICA:s parkering. 

 
Den är byggd efter de önskemål som barn och ungdomar framfört vid en workshop som vi hade tillsammans med Marcus "Zyrken" Gustavsson och Filip Ljungberg från Air Wipp i Helsingborg samt Ola Nyhlin från ON training innan bygget påbörjades. Vi anlitade Carl Lesvoix, en duktig arkitekt, som gjorde en skalenlig ritning utefter de önskemål som ungdomarna framfört. Vi hade hjälp av Emil Breman från Air Wipp att samordna byggnationen.
 
Totalentreprenad för bygget av parken har DMB bygg stått för.
 
Parken kostar drygt 3 miljoner och är byggd med hjälp av bidrag från Arvsfonden, Blekinge idrottsförbund, Sölvesborg Mjällby Sparbank och Sölvesborgs kommun.
 
Parken är öppen för allmänheten all tid förutom när vi har ledarledd träning. Det finns en informationsskylt i parken där det sätts upp anslag om när parken är upptagen.
 
När man är och tränar i parken gör man det på egen risk. Det är inte tillåtet att cykla, åka skateboard, kick bike eller inlines i parken. Det är viktigt att man utmana sig själv samtidigt som man tänker efter så att man inte gör saker så att man kan skada sig.  Välkommen!
 
Bilder från träning i parkourparken
2019-04-03 15:55
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Instagram
stöd sölvesborgsymnasterna