SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sölvesborgsgymnasterna
Alltid i rörelse
Säker träning
2018-09-02 18:27

Säker träning
För oss är det viktigt att vi erbjuder bra och säker träning. Därför är alla som tränar hos oss försäkrade. De som gör volt på sina träningar har alla en personlig försäkring/licens. Övriga tränande har vi en gruppförsäkring till. Vår förhoppning är att aldrig behöva utnyttja försäkringarna men vi vill att ni ska veta att ni är försäkrade när ni är och tränar hos oss. 

Vi vill även erbjuda er bra kvalitet på träningen. Våra ledare utbildas kontinuerligt i tex trampett, tricking, parkour, redskapsgymnastik, trampolin, motionsgymnastik men även i första hjälpen och idrottsskador. Allt för att ge er bra kvalitet och säker träning. 

Ni kan hjälpa till att göra träningen säker
Vi skulle även vilja uppmana er att lämna värdesaker hemma när ni åker till träningen. Behöver man ha med sig sin telefon så var nog med att ta med den in i hallen och läggen den i vår "värdelåda" som vi tar fram under träningen. 

Smycken och klockor får också gärna stanna hemma. Följer de med så vill vi att ni lägger dessa också i vår "värdelåda" under träningen. 

Mössor, kepsar, tröjor och byxor med långa dragkedjor, stora knappar, långa band i får man om man vill ha på sig under uppvärmningen men sen vill vi att man tar av dem. Det gäller även tröjor med luvor/huvor. Har man långt hår så sätt upp det.

Under träningen är vi barfota eller har skor på oss. På airflooret och trampetterna använder vi inte gymnastikskor. Vill man ha skor så är det skor som är anpassade för gymnastik dvs. skor med en tunn sula som är okej. Här kan ni se förslag på hur skorna kan se ut: http://shop.verasport.se/skor/barn-och-motionsgymnastik 
Det går även bra att använda halksockor. Vanliga strumpor får endast användas när man hoppar trampolin. Vi använder inte skor som vi haft ute inne. På motionsgymnastiken får man så klart gärna ha gymnastikskor på sig.

Anledningen till att vi har dessa regler är just för att vi vill ha en säker träning. Vi vill inte att ni ska halka, fastna i redskapen, riva er eller era ledare. Samt att vi är rädda om våra redskap som också kan komma till skada.


Bilder från träningen
Vi vill gärna dela med oss med vad vi gör på träningen. Det gör vi genom att ta bilder och filma. Dessa lägger vi sedan ut på vår facebooksida, Instagram, Youtube och ibland hemsidan. Vi skriver inte ut några namn om vi inte fått okej gällande det och det är oftast bilder på flera personer samtidigt. Om det är så att du eller ditt barn absolut inte får synas på bild så vill vi att ni meddelar er ledare det. Gärna vid första träningstillfället. Om ert barn inte få vara med på bild så uppskattar vi att ni berättar det för barnet så att de också vet om det.  


Undrar ni över något
Är det saker som ni inte är nöjda med eller undrar över så är ni alltid välkomna att höra av er. Mina kontaktuppgifter har ni nedan och huvudledarnas telefonnummer ovan.

Mycket varmt välkomna till en fartfylld hösttermin!

Hälsningar
Anna Lindh
Ordförande Sölvesborgsgymnasterna
e-post: lorbyskog@gmail.com 
tel: 0709-96 16 36

Vi finns även på facebook, Instagram och Youtube. Sök på Sölvesborgsgymnasterna


Nyhetsarkiv
Träningstider VT-242023-08-17 19:02
Säker träning2020-08-30 14:25
Säker träning2018-12-01 20:39
Säker träning2018-09-02 18:27
2017-03-30 11:50
Tack!2016-05-13 11:15
 
Facebook
Instagram
stöd sölvesborgsymnasterna